Lykkeberg

Vores kærlighed til sild er ubetinget
- og derfor vil vi levere de bedste sild til danske sildeelskere
 

Lykkeberg er et brand hos Danmarks absolut største virksomhed inden for sildeforædling, Tenax Sild A/S. Tilbage i januar 2015 blev de to traditionsrige sildevirksomheder Lykkeberg A/S og Tenax Sild A/S fusioneret, bl.a. med det formål at fortsætte de mere end 100 års erfaring i fremstilling af sild. Og som altid med Lykkeberg, så gør vi os fortsat umage – hver gang!

 
At opnå den optimale smag og konsistens kræver erfaring, tid og omhu – og godt samarbejde i alle led i kæden fra hav til bord.

Lykkebergs absolutte stolthed er de gammeldags modnede sild, for det er et af dansk madkulturs ypperste produkter. Smagen af en gammeldags modnet sild er afrundet og fyldig. Det giver en smagsoplevelse, som er nuanceret og helt unik. Konsistensen er på én gang blød og smidig – og alligevel med ”bid”.
 
At opnå den optimale smag og konsistens kræver erfaring, tid og omhu – og godt samarbejde i alle led i kæden fra hav til bord.
 
Udover gammeldags modnede sild fremstiller Lykkeberg mange andre sildeprodukter, benfri sild og specialiteter. Vi har en serie af sæsonsild og udvikler løbende nye produkter for at give sildeelskere nye smagsoplevelser. Vi plejer at sige, at vi fremstiller alle slags sild – undtagen dårlige!

Faglig stolthed og kærlighed til sild er rygraden hos Lykkeberg. Derfor er vores mission:

 

 ”Vi vil levere de bedste sild 
til danske sildeelskere