background
 
 

Nyheder

Lykkeberg udstiller på Kulinarisk Sydfyn

Kulinarisk Sydfyn - Danmarks største fødevaremarked - finder sted i weekenden lørdag 28. og søndag 29. juni 2014 i Svendborg. Det bliver to gode dage med masser af oplevelser for store og små.

Lykkeberg A/S udstiller på Torvet i Svendborg, og som gæst kan du få en smagsoplevelse med forskellen på gammeldags modnede og hurtigmodnede sild. Der vil også blive mulighed for at købe sild med hjem til fordelagtige priser.

Besøg os på messestanden kl. 10.00-17.00. Læs mere om programmet og se udstillerlisten på Kulinarisk Sydfyns hjemmeside.

 
 

Reklame til påske – på TV, i bus og i S-tog

Levende billeder er godt, når man gerne vil fortælle en god historie – og det vil vi gerne. Fortælle om, hvordan man kan glæde sine gæster ved at servere kvalitetssild og især gammeldags modnede sild. Derfor har vi lavet en ny TV-reklame, som bliver vist på TV Charlie op til påske – få et smugkig her.

Som noget helt nyt bliver en kort version vist på skærme i s-tog og i 11 busser i København.

 
 

Bedst i test: Havfrue sild i Søndagsavisen

Lykkebergs havfruesild vækker glæde hos dommerne i ugens smagstest. Foto: Kristian Brasen

Smagstest er populært nyhedsstof, men i Lykkeberg plejer vi ikke at tillægge dem stor betydning. Ind i mellem bliver ”æbler sammenlignet med pærer” som i seneste test, hvor en enkelt gammeldags modnet sild bliver sammenlignet med seks hurtigmodnede, selvom de vidt forskellige modningsmetoder giver forskellig smag og konsistens. 

Men vi er naturligvis glade, når SøndagsAvisens testere kan smage, at den gammeldags modnede sild virkelig er kvalitet og kårer Havfrue gammeldags modnede sild som den bedste marinerede sild til julebordet. Læs testen. 

Testvinderen Lille Havfrue marinerede sild fås i Rema1000, Kvickly og SuperBrugsen, samt DøgnNetto, Kiwi og Salling. Et større glas Havfrue sild med store udsøgte fileter fås bl.a. i SuperBest. Læs mere om produktet. 

Vil du lave din egen smagstest? Få tip til hvordan du smager på sild og selv bedømmer kvalitet.

 
   

Flere Lykkeberg-sild i Fakta og Coop

Fakta udvider sit sortiment af Lykkeberg sild, så du nu også kan købe Hjertesild og Neptun matjesfileter i discount-supermarkedskæden med 400 butikker over hele Danmark. Find nærmeste Fakta butik her

I supermarkedskæderne SuperBrugsen og Kvickly er et nyt glas med Lykkeberg brændevinssild kommet på hylderne. De gode sild med den lette og elegante smag og et strejf af kommen fra den islandske brændevin er skåret i serveringsklare bidder. Læs mere.

Til jul er den velsmagende Lykkeberg Christiansøsild også at finde i SuperBrugsen og Kvickly foruden SuperBest og nemlig.com. Læs mere.

 
 

Få dine sild bragt til døren


Online-supermarkedet nemlig.com har fået en del medieomtale i den forløbne uge, da de bekendtgjorde, at nu var de klar til at konkurrere med discountsupermarkederne på prisen på tusindvis af varer. Online-butikken fører også et godt udvalg af kvalitetssild bl.a. Lykkebergs gammeldags modnede Havfruesild, Hjertesild, Brændevinssild og Christiansøsild samt specialiteter såsom Brottsjö benfri sild, rensede ansjoser og fiskeboller. Læs mere på nemlig.com.

Du kan også købe Lykkeberg sild på internettet og få varerne bragt til døren gennem SuperBest Online, som fører Lykkebergs gammeldags modnede Havfruesild i tre varianter, Hjertesild, Brændevinssild samt Lykkeberg Christiansøsild og specialiteter såsom Brottsjö benfri sild. Læs mere på www.superbest.dk.

 
   

Side 1 ud af 5