background
 
 

Nyheder

Tenax Sild A/S og Lykkeberg A/S fusionerer

Tenax_sild_logoTenax Sild A/S og Lykkeberg A/S fusionerer med Tenax Sild A/S som fortsættende selskab

Familierne bag to af Danmarks traditionsrige fiskevirksomheder, Tenax Sild A/S og Lykkeberg A/S, grundlagt i henholdsvis 1987 og 1899, har besluttet at lægge aktiviteterne sammen med Tenax Sild A/S som det fortsættende selskab. Tenax Sild A/S overtager med virkning fra 1. jan. 2015 samtlige aktier i Lykkeberg A/S.

Tenax_sild_Lykkeberg_fusionererMichael Pedersen forstsætter som direktør for Tenax Sild A/S og Susanne Folmer, hidtidig ejer af Lykkeberg A/S, fortsætter som konsulent i en overgangsperiode. Susanne Folmer udtaler: ”For mig har det været vigtigt at sikre og udbygge Lykkebergs position på det danske marked for kvalitetssild. Med den nye konstellation er jeg sikker på, at vore kunder og alle sildeelskere fortsat vil kunne få de gode sild, Lykkeberg er kendt for”.

Michael Pedersen fortsætter: ”Vi har i Tenax i mange år haft et godt øje til Lykkeberg, og det har i mange år været min drøm, at slå de to virksomheder sammen. Begge virksomheder lægger stor vægt på kvalitet, og tilsammen dækker vi hele spektret indenfor sild”.

Sammenlægningen af de to enheder vil skabe en virksomhed, der fremadrettet vil være en af Danmarks absolut største virksomheder indenfor sildeforædling, og som vil kunne matche de krav, der i dag stilles fra detailhandlens og foodservice operatørernes side, i form af innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed.

De to virksomheder komplementerer hinanden på fornem vis med hensyn til produktsortiment og kundesammensætning. Lykkeberg er i dag markedsleder indenfor området ”gammeldags modnede sild”. En position som vil søges styrket i de kommende år.

Sideløbende med overtagelsen af samtlige aktier i Lykkeberg A/S, er der foretaget en kapitaludvidelse i Tenax Sild A/S, hvorefter Marianne Okkels Skov, økonomiansvarlig i Tenax Sild A/S, samt Morten Rahbek, bestyrelsesformand i Tenax Sild A/S, er indtrådt i ejerkredsen.

Uddybende spørgsmål kan stilles til:
Dir. Susanne Folmer 40964902
Dir. Michael Pedersen 29647243
Best. formand Morten Rahbek 20205722

Med venlig hilsen
Morten Rahbek
Bestyrelsesformand Tenax Sild A/S

Link til hjemmeside for Tenax Sild A/S

***

Tenax sild A/S and Lykkeberg A/S, two of Denmark's well-established seafood companies are merging their activities. We are looking forward to continue our cooperation with our partners in the new set-up.
 
It is our objective that our customers and other partners will benefit from the merger. In the short run everything is “business as usual”, and we will keep you posted as relevant changes are implemented.

Please see press release

Best regards / Mit freundlichen Grüßen
CEO Michael Pedersen
CEO Susanne Folmer

 
 

Travlhed på sildefabrikken til jul

På sildefabrikken i Hørve bliver der produceret tusindvis af julesild: Omkring 10.000 om dagen i de travle måneder fra september til jul. Tag med TV2 Øst på besøg, når fabrikschef Jørgen Andersen viser rundt på sildefabrikken - og følg sildeglassets rejse ned af samlebåndet.

 
 

Julekonkurrence: Tag et foto af din sildemad - og vind sild og snaps til jul!

Foto af min sildemad

Foto af min sildemad

Foto af min sildemad

Foto af min sildemad

Lykkebergs årlige julekonkurrence på sildeelsker.dk er i 2014 en fotokonkurrence, hvor du ved at indsende et foto af din sildemad med Lykkeberg sild kan vinde en gavepakke fyldt med lækre sild og snaps til julefrokosten. Konkurrencen er afsluttet: Se alle de flotte fotos her.

 
   

TV reklame til jul

I december bliver Lykkebergs TV-reklame vist på TV Charlie. Se den her:

 
 

Sildens vej fra hav til tallerken - se Madmagasinet på DR1

Sildens vej fra hav til tallerken er tema i ”Madmagasinet” tirsdag den 2. december. Det er journalisten Mette Frisk og kokken Adam Aamann, som hver uge undersøger den mad vi spiser. Hvad der er i pakken og bag skrællen, og hvilken betydning har vores mad for os selv, og for de omgivelser hvor den produceres.

Turen er kommet til silden, som traditionelt har stor plads i danskernes hjerter og på vores tallerkener. Hos Danmarks ældste sildeproducent er vi stolte over at blive spurgt, om vi vil vise vores fabrik i Hørve frem og bagefter ledsage TV-holdet til Nordnorge. Her besøger Madmagasinet en saltestation hos en af Lykkebergs gode samarbejdspartnere, og det er spændende at se fiskeriet og saltningen på nært hold. Se med, så er du klædt på med viden om sild til samtalerne over julefrokosten.

Se Madmagasinet om sild her eller på DRs hjemmeside. Det blev sendt tirsdag den 2. december kl. 21:55 på DR1. 

 
   

Side 1 ud af 6