background
 
 

Nyheder

Food Festival i Aarhus: 5.-7. september

Er du i Århus i weekenden, så besøg årets store madfestival på Tangkrogen 5.-7. september. Det er et folkeligt og professionelt samlingspunkt for alle madentusiaster, og der vil være masser af inspiration, smagsprøver og aktiviteter, som inddrager publikum i leg, smag og viden.

Lykkeberg A/S udstiller i området ”Havet”, og alle er velkomne til at få en smagsoplevelse med forskellen på gammeldags modnede og hurtigmodnede sild. Vi afholder også tre wo

rkshops, hvor man lærer at filetere en saltsild, lave en smagfuld marinade – og det færdige sildeglas får man naturligvis med hjem. Workshoppen foregår fredag kl. 14:00, lørdag kl. 14:45 og søndag kl. 11:45.

Læs mere og køb biletter på FOOD Festivals hjemmeside.

 
 

Åbent hus på Fiskens Dag 2014: lørdag 13. september

På Fiskens Dag lørdag den 13. september 2014 holder Lykkeberg A/S åbent hus på den gamle sildefabrik.

Kom til Hørve og stå på hovedet i sildetønderne og se, hvordan sildefileter bliver pakket i glas af pakkedamernes rappe fingre. Der er også en konkurrence med flotte præmier og smagsprøver, så du kan lære at smage forskel på gammeldags modnede sild og "almindelige" hurtigmodnede sild. 

I dagens anledning er der fabriksudsalg, så du kan købe sild med hjem til favorable priser.

Vel mødt på Fiskens dag!

Lørdag 13. september kl. 10-14.
Nørregade 26, 4534 Hørve.

Ole Sild smager på en saltsildSildefileter pakkes i glas på Fiskens Dag 2011Sildeglas på transportbåndet på Fiskens Dag 2011Gæster smager på silden på Fiskens Dag 2011

 
 

Sildens dag i Dragør

Sildens_DagLørdag den 30. august løber den traditionsrige Sildens Dag af stablen i Dragør.
Det er kl. 11-18 på Beddingpladsen i Den gamle Havn.

Der er underholdning, mulighed for at købe en lækker sildeanretning - og fri entré, så mød op og få en hyggelig dag.

Læs mere om aktiviteterne på Sildens Dags hjemmeside.

 
   

Lykkeberg udstiller på Kulinarisk Sydfyn

Kulinarisk Sydfyn - Danmarks største fødevaremarked - finder sted i weekenden lørdag 28. og søndag 29. juni 2014 i Svendborg. Det bliver to gode dage med masser af oplevelser for store og små.

Lykkeberg A/S udstiller på Torvet i Svendborg, og som gæst kan du få en smagsoplevelse med forskellen på gammeldags modnede og hurtigmodnede sild. Der vil også blive mulighed for at købe sild med hjem til fordelagtige priser.

Besøg os på messestanden kl. 10.00-17.00. Læs mere om programmet og se udstillerlisten på Kulinarisk Sydfyns hjemmeside.

 
 

Reklame til påske – på TV, i bus og i S-tog

Levende billeder er godt, når man gerne vil fortælle en god historie – og det vil vi gerne. Fortælle om, hvordan man kan glæde sine gæster ved at servere kvalitetssild og især gammeldags modnede sild. Derfor har vi lavet en ny TV-reklame, som bliver vist på TV Charlie op til påske – få et smugkig her.

Som noget helt nyt bliver en kort version vist på skærme i s-tog og i 11 busser i København.

 
   

Side 1 ud af 5