COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

COOKIES

Websitet www.lykkeberg.com benytter cookies til statistik, markedsføring og tilstandshåndtering. En cookie er en lille datafil, som gemmes på brugerens computer for at kunne genkende computeren. En cookie er en passiv fil, som ikke kan indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies sletter sig selv efter et vist stykke tid, men de fornys efter hvert besøg på hjemmesiden.

Nogle cookies kan benyttes på flere forskellige sites, og information opsamlet vha. cookies kan deles mellem firmaer med henblik på online markedsføring.

Følgende cookies benyttes:

  • Google Analytics – anvendes som statistikværktøj – læs mere
  • Facebook-pixel – anvendes som analyseværktøj – læs mere
  • Serverside tilstandshåndtering

Afvisning af cookies:
Du kan indstille din browser, så der ikke gemmes cookies på din computer. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner.

Sletning af cookies/tilbagekaldelse af samtykke:
Ønsker du at slette cookies som allerede er lagret på din computer, kan du læse om det her.

 

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Lykkeberg 1899 serverer information, opskrifter og fiskeprodukter via dette website. Lykkeberg-brandet er ejet af Tenax Sild A/S. Vi respekterer privatlivets fred for alle besøgende på vores hjemmeside www.lykkeberg.com – og sikrer at alle personoplysninger, som du gør tilgængelige for os, behandles med fortrolighed. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil eller persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Kontakt- og persondataansvarlig:
Tenax Sild A/S
Tåsingevej 10
DK-5800 Nyborg
T: +45 65 30 12 60
@: info@tenax.dk
CVR-nr.: 26 40 45 84

Anvendelse af data:
Når du anvender vores hjemmeside, fx ved brug af kontaktformular eller tilmelding til nyhedsbrev, indsamler vi personoplysninger om dig. Personoplysninger vedrører alle de informationer, der kan bruges til at beskrive din identitet, fx navn, telefonnummer, adresse eller e-mail.

Anvendelse af informationer:
Når du blot besøger vores hjemmeside for at søge informationer, gemmer vi ikke data om dig, med undtagelse af de informationer der gør det muligt at benytte hjemmesiden, jf. vores cookiepolitik.

Kontaktformular og andre interaktioner:
Du kan interagere med os på hjemmesiden via kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrev samt deltagelse i konkurrencer. For at kunne bruge disse, skal du afgive personoplysninger, som vi anvender til at sikre de pågældende services. Disse oplysninger gemmes, og bruges kun til det specifikke formål og i overensstemmelse med gældende principper for databeskyttelse.

Nyhedsbreve:
Når du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev via vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger med det formål at sende dig e-mails 4-6 gange årligt. Disse e-mails indeholder nyheder, konkurrencer, nye produkter, opskrifter samt øvrige markedsføringstiltag.

Behandlingen af dine personoplysninger sker på baggrund af dit afgivne samtykke. Bemærk at du altid kan trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet nederst i mailen eller ved at kontakte os pr. mail: info@tenax.dk, hvormed alle dine data slettes.

Der indsamles personoplysninger i form af navn og e-mail. Din e-mailadresse er imidlertid den eneste information, vi skal bruge for at kunne sende nyhedsbreve til dig. Alle andre informationer er frivillige. Der indsamles alene oplysninger, som du selv afgiver ved tilmelding. De personoplysninger der afgives, videregives ikke uden for virksomheden. 

Personoplysningerne overdrages til Mailchimp, en service udbudt af The Rocket Science Group, LLC, 512 Midler Street, Ste 404 Atlanta, GA 30318 i USA, hvor de anvendes til udsending af nyhedsbreve. Mailchimp kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med Mailchimp, og det er verificeret at Mailchimp er en del af EU’s certificeringsaftale “Privacy Shield”, som sikrer at selskaber i USA behandler personoplysninger iht. gældende EU-lovgivning.

Personoplysningerne opbevares så længe du er aktiv abonnent på nyhedsbrevet eller til du trækker dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Personoplysningerne slettes også såfremt teknisk modtagelse af e-mailen nægtes (fx ved nedlæggelse af mailkonto).

Retten til information:
Du har ret til at bede om indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig. Ønsker du at få indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om dig, bedes du rette henvendelse via e-mail til info@tenax.dk. Efter modtagelse af din henvendelse verificerer vi identiteten, for at sikre at vi ikke udleverer personoplysninger til uvedkommende. Dernæst igangsættes processen og du vil få udleveret information om dine personoplysninger samt formål og lovhjemmel.

Du har ret til at gøre indsigelse, såfremt du er uenig i vores behandling af dine personoplysninger. Du har også ret til at bede om, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger, hvis du ikke ønsker at alle de registrerede data skal indgå i behandlingen.

Du har endvidere ret til at bede om at dine personoplysninger slettes. Denne rettighed er ikke endegyldig, da visse data ikke kan slettes grundet anden lovgivning eller hvis aftale og formål giver os ret til at opbevare personoplysningerne.

Du har ligeledes ret til at få opdateret dine personoplysninger, såfremt de indeholder forkerte data.

Såfremt du ikke er tilfreds med vores svar vedr. behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet.

Datasikkerhed:
Vi garanterer de seneste tekniske avancerede forholdsregler for at sikre dine personoplysninger mod risiko under dataoverførsler og tilgang af tredje part. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en så sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne som overhovedet mulig.

Websitet ejes og udgives af:
Tenax Sild A/S
Danmark, februar 2020

Tilmeld dig
og vind sild fra
Lykkeberg 1899

Hvert kvartal trækker vi lod om en pakke
med 5 glas Lykkeberg 1899-sild
blandt alle som er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage en e-mail hvor du skal bekræfte, at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.