Sild for enhver smag

– fra lykkeberg –

Sæsonsild

Forskellige sæsoner byder på forskellige smage. Har du prøvet julesild tilsat blåbær og rom eller påskesild med forårsløg og jalapenõs? Sæsonsild fra Lykkeberg 1899 er kendetegnet ved deres særlige indhold, som fås i en begrænset periode.

 

Eddikemodnede sild

Eddikemodnede sildefileter fås i mange kvaliteter, og Lykkeberg 1899 bruger kun de bedste. I det færdige produkt er det et kvalitetstegn, at sildefileten/bidden er stor, har flot sølv og er flot skåret uden flossede kanter eller skindrester.

Nordisk sild

Vores Nordiske sildeserie er lavet med lokale råvarer, som sammensættes til forskellige smagsvarianter. Det giver et gastronomisk twist til den eddikemodnede sild, og passer godt ind på det moderne frokostbord. Der findes 7 forskellige varianter.

Gammeldags modnede sild

Lykkeberg 1899 er en serie af gammeldags modnede sild, der er udviklet og produceret efter de gamle forædlingsmetoder. Her viser vi respekt for råvaren, værner om de gamle opskrifter – og præsenterer samtidig sildene i en flot og moderne indpakning.

 

Sild i økologisk lage

En nyhed i Lykkeberg 1899 serien er med økologisk lage. Sildene fås i de to traditionelle varianter: Marinerede og Marinerede Krydrede sild. Sildene er fra bæredygtige farvande, MSC-mærkede og har Lykkebergs gode kvalitet.

Stegte sild

Stegte sild fra Lykkeberg 1899 er panerede og herefter lagt i eddikelage. De hører sig til på det klassiske frokostbord, og er kendt for deres sprøde ydre og bløde indre. Servér dem fx med løgpuré og ristet rugbrød eller helt klassisk med syltede rødløg.

Fiskefrikadeller

Lykkeberg 1899 Frikadeller med fisk og laks er fremstillet af bæredygtigt fanget fisk og mærket med MSC. De er pandestegte i rapsolie og smagt til med krydderier, hvilket giver dem den karakteristiske lækre smag. Nyd dem både kolde og varme.

 

Benfri sild og ansjoser

Ansjoser og benfri sild er – som den danske og skandinaviske tradition byder – fremstillet af brisling, som er en mindre fætter til silden.
Flotte høstbrisling modner naturligt i tønder med salt og krydderier – en proces som tager flere måneder og kræver kærlig pleje.

 

Kaviar

Vores sortiment byder på kaviar i forskellige varianter – den klassiske sorte og røde stenbiderrogn samt den smukke orange ørredrogn. Alle varianter kan anvendes som pynt på kolde retter eller som hovedret med fx blinis og cremefraiche til.

 

Kig efter vores produkter i Rema 1000, Føtex, Bilka, Netto, Løvbjerg, Meny, Spar, Letkøb, Min Købmand, Kvickly, Superbrugsen, Irma & nemlig.com

 

Fiskespecialiteter

Lykkeberg har gennem et århundrede, skabt kontakt til fiskeproducenter i hele verden, som fremstiller spændende produkter. Derfor importerer Lykkeberg fiskespecialiteter som ikke fås bedre andre steder – til glæde for fiskeelskere verden over.

 

Vidste du at vi er
IFS-certificeret
og at de fleste af vores produkter
er MSC-mærkede?

Tilmeld dig
og vind produkter fra
Lykkeberg 1899

Hvert kvartal trækker vi lod
om en pakke med  Lykkeberg produkter
blandt alle som er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage en e-mail hvor du skal bekræfte, at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.