Vores kærlighed til sild er ubetinget!

- derfor leverer vi de bedste sild til sildeelskere –

Lykkeberg 1899 er et brand hos Danmarks absolut største virksomhed inden for sildeforædling, Tenax Sild A/S. Tilbage i januar 2015 blev de to traditionsrige sildevirksomheder Lykkeberg A/S og Tenax Sild A/S fusioneret, bl.a. med det formål at fortsætte de mere end 100 års erfaring i fremstilling af sild. Og som altid med Lykkeberg, så gør vi os fortsat umage – hver gang!

At opnå den optimale smag og konsistens kræver erfaring, tid og omhu – og godt samarbejde i alle led i kæden fra hav til bord.

Lykkebergs absolutte stolthed er de gammeldags modnede sild, for det er et af dansk madkulturs ypperste produkter. Smagen af en gammeldags modnet sild er afrundet og fyldig. Det giver en smagsoplevelse, som er nuanceret og helt unik. Konsistensen er på én gang blød og smidig – og alligevel med ”bid”.

Udover gammeldags modnede sild fremstiller vi mange andre sildeprodukter og specialiteter. Vi har en serie af sæsonsild og udvikler løbende nye produkter for at give sildeelskere nye smagsoplevelser. Vi plejer at sige, at vi fremstiller alle slags sild – undtagen dårlige!

Faglig stolthed og kærlighed til sild er rygraden hos Lykkeberg 1899. Derfor er vores mission: Vi vil levere de bedste sild til sildeelskere.

 

Velbekomme…

 

 

FØLG OS

– og gør sild til en ny oplevelse –